Pets and Animals

3 yksinkertaista vaihetta pelastusliivien ostamiseen koirille

20Views

Oletko koskaan ollut vedessä ja tajunnut, ettei koirallasi ole pelastusliivejä yllään? Tämä on pelottava tilanne, varsinkin jos on aaltoja. On tärkeää varmistaa, että kaikilla lemmikeilläsi on pelastusliivit, kun ne ovat lähellä tai vedessä. Tässä artikkelissa käydään läpi 3 yksinkertaista vaihetta pelastusliivien ostamiseen koirille!

1) Varmista, että pelastusliivit sopivat kokoon ja painoon

Haluat varmistaa, että pelastusliivi istuu koirallesi kunnolla. Sen tulee olla tiukka kylkiluiden ympärillä, mutta ei niin tiukka, että se estäisi niitä liikkumasta tai hengittämästä normaalisti. Katso myös rintahihnaa – jos näet paljon tilaa sen kiinnityskohdan ja koirasi rinnan välillä, se voi olla hieman liian iso.

2) Hanki pelastusliivit, jotka sopivat heidän toimintaansa

Valikoimasta löytyy pelastusliivejä, jotka on valmistettu erityisesti vesiurheiluun, mutta voit myös ostaa pelastusliivit tai jopa pelkät vanhat koiran valjaat. Haluat varmistaa, että lemmikkisi on turvassa riippumatta siitä, mitä se tekee vedessä. Jos ne vain kelluvat veden päällä, tarvitset pelastusliivejä, jotka on tehty erityisesti syvemmille vesille. Jos he kuitenkin vain uivat satunnaisesti tai roiskuvat lähellä, missä voit seisoa ja valvoa heitä tarkasti, pelastusliivi olisi hyvä.

3) Varmista, että pelastusliivi on hyvä istuvuus

On tärkeää olla ostamatta pelastusliivejä liian suurille koirille. Koirasi tarvitsee yhtä paljon liikettä raajoillaan uiessaan, joten jos käytät liian suuria pelastusliivejä tai valjaita, se voi olla vaarallista. Muista lukea arvosteluja ja saada palautetta muilta koirille pelastusliivejä ostaneilta ihmisiltä varmistaaksesi, että ostamasi pelastusliivi on hyvä istuvuus.

Yhteenvetona voidaan todeta, että koirien pelastusliivit ovat loistava vaihtoehto jokaiselle koiranomistajalle, joka haluaa varmistaa, että pentu on turvassa kesän aikana.